DJ TIËSTO IN HEINEKEN MUSIC HALL - AMSTERDAM 19 JUNI 2010

12-03-2010 @ 08:24

Heineken Music Hall presents: Tiësto - The Kaleidoscope World Tour.
Op zaterdag 19 juni geeft 's werelds grootste elektronische artiest een eenmalig concert in de Heineken Music Hall Amsterdam. Een exclusief optreden gecombineerd met de verbluffende beelden van Kaleidoscope. Het is de eerste show van Tiësto in Nederland dit jaar; hier moet je dus bij zijn!
Tiësto’s meest recente album 'Kaleidoscope'  is een artiestenalbum in de zuiverste betekenis van het woord: een prachtige verzameling nummers geschreven en opgenomen in samenwerking met verschillende muzikale talenten uit de dans-, pop- en rockwereld: Jónsi Birgisson van Sigur Rós, Kele Okereke van Bloc Party, Nelly Furtado, Calvin Harris, Emily Haines van Metric, om er maar enkele te noemen.

'Kaleidoscope' is Tiësto's vierde artiestenalbum en weerspiegelt de groeiende status van een man die door velen wordt beschouwd als de grootste dj ter wereld. Tiësto's carrière omvat tal van hoogtepunten, waaronder een Grammy-nominatie voor zijn vorige album 'Elements of Life'.

Kaarten zijn € 47,50 (excl. servicekosten). Voorverkoop start zaterdag 13 maart a.s. om 10h00 via www.ticketservice.nl of telefonisch via 0900 - 300 12 50 (45cpm).

Voor meer informatie zie www.heineken-music-hall.nl
www.tiesto.com