LINE-UP ROCKIN' PARK COMPLEET

09-04-2010 @ 10:23

Met de toevoeging van twee nieuwe bands is de line-up van het Rockin’ Park festival in het Goffertpark in Nijmegen compleet. Op zondag 27 juni zal de Nijmeegse band Black Bottle Riot het festival in eigen stad openen. Ook de Belgische band Arid zal het podium betreden op het festival wat Pearl Jam met een volledige show zal afsluiten. Kaarten voor Rockin’ Park zijn reeds in de verkoop.

De Belgische band Arid timmert al een tijdje aan de weg en niet zonder resultaat. Zo stonden de drie mannen al twee keer op Pinkpop en een paar weken geleden waren ze te gast bij De Wereld Draait Door om het laatste album te promoten. Het vierde studio album ‘Under The Cold Street Lights’ laat de band zich van een wat rauwere kant horen. Voor de Nijmeegse band Black Bottle Riot is spelen op Rockin’ Park een onverwachte kans. Met hun rauwe Rock ’n Roll zullen ze het festival openen op het podium waar later op de dag ook Pearl Jam zal staan.

Tijdens het eendaagse festival staan er 11 acts verdeeld over twee podia in het Goffertpark in Nijmegen. Afsluiter Pearl Jam zal een volledige show geven op Rockin’ Park, waar ook Ben Harper met zijn band Renlentless7 zal staan. Daarnaast komen ook Amy Macdonald, Stereophonics, Vampire Weekend, White Lies, Rise Against, The Black Keys en Customs naar Nijmegen. Het tijdschema wordt later bekend gemaakt via de website van het festival www.rockinpark.nl

Rockin' Park steunt de campagne ‘Weet waar je koopt’ waarbij de consument geadviseerd wordt alleen kaarten te kopen via de website van de locatie, artiest of organisatie. Doel is meer duidelijkheid te scheppen in het onderscheid tussen officiële en niet-officiële ticketverkooppunten waardoor consumenten niet teveel voor hun ticket betalen. Deze ideële campagne wordt ondersteund door ruim 160 organisaties en artiesten.

Voor Rockin' Park is behalve het reguliere ticket, ook een Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket heb je recht op toegang tot het terrein door middel van een aparte ingang, toegang tot het reguliere eerste vak en Ticket de Luxe Deck inclusief gratis drank, easy parking en een merchandise-artikel.
 
ROCKIN’ PARK 2010
Met oa: Pearl Jam, Ben Harper, Amy Macdonald, Stereophonics, Vampire Weekend, White Lies, Rise Against, The Black Keys, Arid, Customs en Black Bottle Riot

Zondag 27 juni 2010
Goffertpark - Nijmegen
Entree: € 69,- (excl. servicekosten)
Ticket De Luxe: € 169,- (excl. Servicekosten)

Kaartverkoop is reeds begonnen via: www.livenation.nl en 0900 - 1010 2020 (45 cpm).