In Qontrol 'Save.Exit.Planet'

17-04-2010 @ 19:55

Vanaf 17 april ligt de mix compilatie ‘In Qontrol 'Save.Exit.Planet’ in alle muziekwinkels en is de CD beschikbaar via de bekende digitale portals. Tevens is de CD te bestellen via de Q-dance merchandise store. ‘In Qontrol 'Save.Exit.Planet', gelijknamig aan het evenement dat op 17 april plaats vindt in de Rai te Amsterdam, bestaat uit drie CD’s welke gemixt zijn door Frontliner, Outblast en Stanton.
Frontliner is verantwoordelijk voor de ‘Hardstyle’ mix en opent met de Dock45 remix van het anthem 'Save Exit Planet' dat hij voor In Qontrol geproduceerd heeft. Frontliner bouwt de mix lekker op met tracks als ‘The Winner Is’ van Phil Ty en de major hit ‘Live The Moment’ van JDX Ft. Sarah. Naarmate de mix vordert wordt de muziekkeus ook steviger. Het Anthem komt erg goed tot zijn recht en is een uitstekende track om vervolgens nog een tandje bij te zetten door het nummer 'Gangsta' van Tatanka & Zatox erin te gooien. De mix wordt afgesloten met de track ‘Magic’ wat tevens de perfecte omschrijving is voor deze mix.
De Hardcore mix is afkomstig van niemand minder dan Outblast! Het openingsnummer ‘Stay’ van Tymon nodigt je dan ook meteen uit om te blijven luisteren naar dit duistere maar lekkere hardcore geweld. Tracks van artiesten als G-Town Madness, Tha Playah, Angerfist en natuurlijk Outblast zelf behoeven geen introductie meer en zorgen samen voor een energieke en stevige mix die eindigt met de heerlijke track ‘Delusion’ van Outblast en Angerfist.
Stanton, die de ‘Oldschool’ mix voor zijn rekening nam, neemt je mee terug in de tijd. Nummers als ‘Gib Mir Die Bass’ van Tschabos, ‘Scream’ van Without A doubt en ‘Who Is It’ van Knightvision zorgen ervoor dat je nog één keer terug denkt aan die goede oude tijd. Een goede mix tussen de bekendere hits en minder bekende, maar zeer goede nummers.
Deze driedubbelaar is lekker gevarieerd en met de speciale bewegende cover zorgt dit ervoor dat dit echt een must have is voor de collectie.

Cloud9music