Armada Music biedt nieuw vocaal talent een officiële release

13-05-2010 @ 12:39

Het Nederlands muzieklabel Armada Music, al twee jaar op een rij ‘Best Global Record Label’, is op YouTube een zangwedstrijd gestart. Iedereen, vrouw of man, mag een stukje zang op video opnemen en uploaden naar een speciale groepspagina op YouTube.com. Na een selectieronde wordt de winnaar van de competitie benoemd en krijgt de kans om met een bekend producer duo uit de dance scene samen te werken. Het resultaat van die samenwerking wordt daarna uitgebracht op één van de labels van Armada Music.

Duizenden – zowel niet miljoenen – video’s met zingende mensen doen de ronde op internet. Met de online community als publiek proberen vele aspirant zangers en zangeressen door te breken. Het Armada Music YouTube kanaal, dat dagelijks een half miljoen views krijgt, is het meest bekeken kanaal allertijden in Nederland, en één van de meest bekeken kanalen van de wereld. Armada Music is altijd op zoek naar nieuw talent om mee samen te werken . Deze wedstrijd brengt het zangtalent goed in kaart.

De enige voorwaarden voor de ‘Armada Music YouTube Singing Competition’ is dat deelnemers minstens 1 minuut van een Armada track zingen. Dit moet accapella, of onder begeleiding van piano of gitaar. Filters of reverb zijn niet toegestaan. Het Armada YouTube team moet iedere video goedkeuren voordat deze online wordt gezet.

De wedstrijd wordt 10 mei 2010 afgetrapt en de officiële winnaar wordt in de eerste week van augustus gekozen. De YouTube pagina waar deelnemers hun video kunnen uploaden is www.youtube.com/group/vocalistwanted . Voor meer info, check www.armadamusic.com .

De officiële trailer voor de wedstrijd is hier te zien