Buma NL 9 en 10 september van start

11-06-2010 @ 18:58

Buma NL bestaat uit seminars, showcases en een dialect festival, allen in het teken van het beste uit de Nederlandstalige muziek. De opzet is enerzijds om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van wat er speelt en de sector te mobiliseren, te faciliteren en te versterken om uiteindelijk de erkenning voor de Nederlandstalige muziek te vergroten. Anderzijds om het publiek een programma te bieden van het beste uit de Nederlandstalige muziek.

Tijdens het seminar, dat donderdag 9 en vrijdag 10 september overdag plaatsvindt in het Theater aan de Parade, wordt een programma aangeboden vol presentaties, keynotes, meet & greets en netwerkmomenten. Doel van het seminar is om de professionals uit de sector van het Nederlandstalige lied in één klap op de hoogte te brengen van wat er speelt in het genre van het Nederlandstalige lied.

Tijdens het showcase festival presenteert de sector zichzelf in het algemeen en nieuw talent zich in het bijzonder op diverse locaties in en rond het centrum van ’s-Hertogenbosch. Onderdeel van het showcase festival is het Buma NL Dialectfestival dat plaatsvindt in samenwerking met ROOS en daarnaast het Buma NL Muziekfestival, met het beste op het gebied van het Nederlandstalige lied.

Buma NL vindt plaats op donderdag 9 en vrijdag 10 september 2010 op diverse locaties in ’s-Hertogenbosch.
bron: http://www.buma.nl/