"Dit Ben Ik - Het Beste Van Stef Ekkel" uniek document

26-06-2010 @ 11:00

Hopeloos” is de nieuwe hitsingle van Stef Ekkel en de opvolger van de hit “De Smokkelaar”, het duet met Johnny Hoes. Dit vrolijke nummer één van de vijf nieuwe tracks van het dubbelalbum “Dit Ben Ik – Het Allerbeste Van Stef Ekkel” en bevat alle ingrediënten die een Stef Ekkel hit nodig heeft. De single staat inmiddels hoog genoteerd in alle vaderlandse hitlijsten.

In 2001 debuteerde Stef Ekkel met de single “Op ’n Terrasje”. Het liedje groeide uit tot een klassieker, en in de jaren erna zouden er vele volgen. Inmiddels kent iedereen hits als “De Woonboot”, “De Griekse Melodie”, “Dat Zomerse Gevoel”, “Heija Heija”, “Ik Schrijf Je Naam”, “Sierra Madre”, “De Smokkelaar”, “Shanghai” etc. De Koning van het Levenslied, Johnny Hoes, roemde onlangs Stef Ekkel nog, en noemde hem in 2009 in de Telegraaf als “zijn opvolger”.

“Dit Ben Ik – Het Beste Van Stef Ekkel” bevat in totaal 32 tracks, waaronder álle singles alsmede 5 gloednieuwe liedjes. Deze dubbel CD is hiermee dan ook een prachtig overzicht van de carrière van Stef Ekkel tot nu toe en mag niet ontbreken in de collectie van de liefhebber van het Nederlandse lied.

Het eerste exemplaar van “Dit Ben Ik – Het Beste Van Stef Ekkel” werd vorige week tijdens een bruisende party uitgereikd aan Stef Ekkel door niemand minder dan presentator Willie Oosterhuis.
(berk music)

http://www.stefekkel.nl/