JAPANS SUCCES VOOR VUVUZELA VAN GEBROEDERS KO?

06-07-2010 @ 15:56

De Gebroeders Ko gaan internationaal. Nadat ze inmiddels alweer bijna 10 jaar hit na hit scoren in Nederland, ontdekt nu ook het buitenland de hitgevoeligheid van de liedjes van dit succesvolle duo. Na de release van de single “Vuvuzela” in Nederland, België en Duitsland verschijnt deze nu ook in Japan op de markt bij muziekgigant EMI Music Japan. De naam “Gebroeders Ko” is voor het buitenland omgedoopt in “Ko & Ko”.

Al in augustus 2009 voorspelden de Gebroeders Ko dat de vuvuzela hét instrument zou worden tijdens het WK 2010, en schreven zij de hit “Vuvuzela”. In september behaalde “Vuvuzela” een 13e plaats in de Dutch Charts en stond 10 weken in de Nederlandse hitlijst. Vorige week kwam de single opnieuw binnen in de Nederlandse hitparade.

“We zijn erg verheugd over het feit dat onze single in diverse landen uit gaat komen. Dit hadden we natuurlijk nooit verwacht. Wij zijn ooit begonnen met gezellige feestliedjes voor de Nederlandse markt, en dan gebeurt er nu dit. We laten het allemaal maar over ons heen komen”, aldus de broers Gerard en Ton Koopmans, welke samen de Gebroeders Ko vormen.

http://www.gebroedersko.nl