A State of Trance grootste trancefeest ter wereld

01-10-2010 @ 17:45

Goed nieuws voor de tranceliefhebbers! Ter gelegenheid van de 500ste editie van ‘A State of Trance’ trekt Alda Events op 9 april 2011 alles uit de kast. De populaire radioshow, wekelijks  gepresenteerd door Armin van Buuren, bestaat tien jaar en heeft meer dan vijftien miljoen luisteraars in 26 landen. Geen wonder dat deze mijlpaal gevierd wordt. De Brabanthallen in Den Bosch vormen het decor voor het grootste trancefeest ter wereld!

Armin: “Ik ben erg trots op en blij met de 500ste aflevering. De hedendaagse sound van trance is anders dan tien jaar geleden maar het gevoel is nog hetzelfde. Trance is meegegroeid met de tijd. Tegenwoordig hoor je veel invloed van techno, minimal en house in trance. Het is prachtig om die hele ontwikkeling mee te hebben mogen maken tien jaar lang. En dat gaan we echt groots vieren! Omdat ASOT voornamelijk een show is voor en ook door fans, hebben de luisteraars hun invloed kunnen uitoefenen op de line-up. Ruim een maand lang hebben fans suggesties kunnen doen voor de invulling van de vijf A State of Trance evenementen. Het resultaat is een brede programmering DJ's, die niet alleen pure trance laten horen maar ook progressive trance, tech-trance en uplifting trance. Uiteraard worden de classics niet vergeten. Alle evenementen kan je gratis live bekijken via speciale internet kanalen."

Line-up
Wie A State of Trance (ASOT) regelmatig luistert weet dat Armin hierin de luisteraar zo goed mogelijk op de hoogte houdt van de nieuwste trancereleases en die van aan trance verwante stromingen. Hij houdt voor zijn radioshow nauwlettend alle ontwikkelingen in tranceland in de gaten, zodat hij vaak als eerste weet welke veelbelovende artiesten geboekt zouden moeten worden. De line-up van A State of Trance blijft daarom voorlopig nog even geheim, maar het komt vast niet als een verrassing dat de absolute top op trancegebied aanwezig is, terwijl ongetwijfeld ook enkele talentvolle nieuwkomers hun kans krijgen.

ASOT500 wereldtour
Na de succesvolle tour rondom de 450e editie vorig jaar is ditmaal een nog grotere wereldtour gepland die geheel in het teken staat van het getal 5. Binnen vijf weken worden vijf steden op vijf werelddelen bezocht met A State of Trance en er komen vijf live registraties daarvan in de radioshow. Wie niet de hele wereld over kan hoeft dus nog steeds niets te missen! De volgende vijf edities van A State of Trance zijn bevestigd.

19 maart – Zuid Afrika, Johannesburg
26 maart – Amerika, Miami
02 april – Argentinië, Buenos Aires
09 april – Nederland, Den Bosch
16 april – Australië, Sydney

De kaartverkoop voor A State of Trance 9 april 2011 in de Brabanthallen is begonnen. Tickets kosten € 37,50 euro ex fee en zijn verkrijgbaar via www.aldaevents.com, Free Recordshop en Primera.
Houdt de website www.astateoftrance.com in de gaten voor het laatste nieuws over A State of Trance!