Twitterfeest op 3FM met Triggerfinger, Krach en De Staat

02-11-2010 @ 11:36

Op 23 november aanstaande vindt in Luxor Live Arnhem het allereerste 3VOOR12RADIO Twitterfeest plaats. 3FM DJ Eric Corton beloofde zijn luisteraars een Twitterfeest als hij meer dan 10.000 followers op Twitter zou behalen. Op het feest zijn live optredens te zien van onder meer het Belgische Triggerfinger en de Nijmeegse/Arnhemse band Krach en als toevoeging De Staat.
Het feest is exclusief toegankelijk voor de followers van Eric Corton en is live te beluisteren via 3FM.

Wat een tweet in de zomer niet teweeg kan brengen: in juli van dit jaar riep Eric Corton op de Twitter dat als hij in zijn vakantie 10.000 followers zou hebben, hij een feest zou organiseren. Het duurde nog geen drie dagen voor de 10.000 behaald waren en het Twitterfeest werd dan ook een feit. De feestelijkheden vinden plaats op 23 november in Luxor Live in Arnhem van 22.00 tot 01.00 uur, en wordt live uitgezonden in 3VOOR12RADIO op 3FM.

Voor de Belgische band Triggerfinger is het Twitterfeest tevens de manier om hun nieuwe album All this Dancin' around te presenteren aan het Nederlandse publiek. Hun live set wordt bijna in z’n geheel uitgezonden bij 3VOOR12RADIO op 3FM. In het laatste uur treedt de Nijmeegse/Arnhemse formatie Krach op. En afgelopen maandagavond is in 3VOOR12RADIO bekend geworden wie de eerste band zal zijn die in de Luxor zijn opwachting zal maken. 3VOOR12AWARD winnaar De Staat komt als voorproefje van hun tweede album Machinery nieuw materiaal als eerste spelen op het 3VOOR12RADIO Twitterfeest.