Linked In kadootje van SomeSay voor leden van Dutch Music Industry Group

27-08-2011 @ 17:23

Al weer 2,5 jaar geleden startte Radboud Miedema, van het duo SomeSay, op Linked-In groep “Dutch Music Industry”. Als muzikant weet hij als geen ander hoe belangrijk contacten binnen de muziekindustrie zijn. Als beheerder ervaart hij hoe fantastisch het is om te zien dat deze inspanningen hebben geleid tot inmiddels ruim 2.300 leden en veel activiteit.
Om dat succes te vieren biedt hij de leden van deze groep aan om het mini-album 'In Bloom' van Somesay gratis te downloaden via Bandcamp (let op, er zijn slechts 500 downloads beschikbaar).
Hier kun je het mini-album downloaden: http://somesay.bandcamp.com

"Als leadzanger en songwriter van de band Somesay ben ik bijzonder trots op ons mini-album dat we hebben geproduceerd met Holger Schwedt (o.a. Ben Saunders, MissMontreal, LEAF, BLOF). Na de release van single “Unstoppable” in oktober 2010 is het allemaal hard gegaan. De single is opgepikt door de grotere radiozenders, was diverse keren te horen onder TV programma's en promo's en heeft bovendien ons nieuwe Somesay-YES concept veel aandacht gegeven". Aldus Radboud.

"In juli hebben we onze met Holger Schwedt geschreven single 'Gonna Be' uitgebracht. We zijn druk bezig met de promotie van de single en krijgen goede feedback. We zijn dan ook erg tevreden met het resultaat! "
Radboud hoopt op extra feedback binnen de 'Dutch Music Industry' groep.

www.somesay.nl
www.somesay.bandcamp.com
www.somesay.hyves.nl