Duo Somesay lanceert Single 'Unstoppable' in eigen beheer

23-08-2010 @ 22:03

Eindelijk is het dan zover voor het duo Somesay. Sinds 20 augustus is ie dan officieel uit: de single “Unstoppable”!
Na een lange voorbereiding is het eindelijk zo ver dat de single officieel uit is en te downloaden via 300 downloadstores (o.a. iTunes, Amazon, Bandcamp) en binnenkort te streamen via Spotify.

De single kwam tot stand met medewerking van producer Holger Schwedt, drummer Ruben Bandstra, bassist Marco van Trigt, gitarist Olivier Huisman, en werd gemasterd door Peter Brussee. Somesay heeft haar publishing ondergebracht bij Strengholt. Sparringpartners waren Sieb Kroeske, Werner Schlosser, Niels Aalberts, Willem Gunneman en Heiko Bleeker. Boris Booy tekende voor het artwork van de single en last but sure not the least was fotografe Eva Pouw betrokken bij de totstandkoming.

De Noordwijkse broer en zus Radboud en Narda Miedema maken samen al zo'n 10 jaar muziek en treden zeer regelmatig op. In 2006 bracht Somesay hun eerste, in eigen beheer opgenomen, album 'One Of A Kind' uit. Een debuut met volwassen, jazzy songs, dat leidde tot een publishingcontract met de Strengholt Music Publishing.
De single 'Unstoppable' is de volgende stap op weg naar succes en het duo hoopt met deze single een goede basis voor verder succes te leggen.

meer weten over Somesay, check hun website: http://www.somesay.nl/