Nieuwe single en album voor Laura Pausini

17-09-2011 @ 11:27

Op 11 november verschijnt het elfde studioalbum van Laura Pausini getiteld Inedito. De eerste officiële single van het album heet Benvenuto en is vanaf 19 september in promotie. De bijbehorende videoclip is geschoten in  Amsterdam.
Het album bevat veertien fonkelnieuwe songs die allemaal in het Italiaans zijn gezongen. De single Benvenuto – dat Welkom in het Nederlands betekent -  is geschreven door Laura + Niccolò Agliardi. Ook is Pausini samen met Paolo Carta verantwoordelijk voor de muziek en productie van de leadtrack. Dat Laura Pausini nog steeds geliefd is over de hele wereld mag duidelijk zijn; de viervoudig Grammy award winnares heeft op Facebook meer dan 1 miljoen vrienden en honderdduizend officiële fanclubleden.

Tracklisting Inedito (Italiaanse versie)
01. Benvenuto
02. Non Ho Mai Smesso
03. Bastava
04. Le Cose Che Non Mi Aspetto
05. Troppo Tempo
06. Mi Tengo
07. Ognuno Ha La Sua Matita
08. Inedito
09. Come Vivi Senza Me
10. Nel Primo Sguardo
11. Nessuno Sa
12. Tutto Non Fa Te
13. Ti Dico Ciao
 
Pausini werd twee decennia geleden ontdekt door producer Angelo Valsiglio op het San Remo festival. Met het nummer La Solitudine won de toen 18-jarige Pausini het festival en de track werd meteen een wereldwijde hit. Inmiddels heeft Laura meer dan 25 miljoen albums verkocht en voor haar meest recente studioalbum La Primavera Anticipo sleepte zij zelfs een Latin Grammy award in de wacht. Laura geeft op 19 mei 2012 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.
 
www.laurapausini.com

http://it-it.facebook.com/LauraPausini