Krat bier bij nieuwe nummers Acda en De Munnik

26-11-2011 @ 14:03

Acda en de Munnik hebben een ludieke actie bedacht om nieuwe nummers aan de man te brengen. Bij aanschaf van een mini album met drie nieuwe nummers en drie live tracks ontvangt de koper een krat Amstel bier. Het album is bij uitlevering direct vijf maal platina, er werden meer dan 250.000 exemplaren van het album uitgeleverd.

De nieuwe nummers en de live tracks opgenomen op De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 liggen sinds 23 november in de supermarkt. Ter promotie hebben Thomas en Paul 25 november een heus supermarktconcert geven in een C-1000 filiaal in Driebergen. 100 bezoekers die overdag een album aanschaften waren ’s avonds aanwezig zijn bij het eenmalige concert van de heren tussen de groenten en het fruit van de kruidenier.

Thomas Acda over de berichtgeving eerder: “We zijn, sinds we ons eigen muzieklabel zijn begonnen, opzoek naar nieuwe manieren om liedjes te distribueren. Op De Vrienden van Amstel LIVE! raakten we in gesprek met Amstel om hun kratten te gebruiken voor de distributie van onze nieuwe muziek”.  
Paul de Munnik: “Ten onrechte is het beeld ontstaan dat Amstel onze muziek weggeeft. Dat is natuurlijk niet het geval, wij geven een krat bier bij onze nieuwe nummers. We zijn erg trots dat dit mini album nu al 250.000 keer verkocht is. We kunnen dus al van een groot succes spreken”.

http://www.acdaendemunnik.nl/
https://twitter.com/#!/thomasacda
https://twitter.com/#!/pauldemunnik