Racoon kondigt theatertour aan

06-04-2012 @ 20:56

Racoon trekt dit najaar opnieuw de theaters in met hun ‘Liverpool Rain Theater Tour’. De tournee start op 27 september in Goes en loopt langs 28 theaters doorheen Nederland. 

31 Maart stond de band voor het eerst in hun carrière in een uitverkochte Heineken Music Hall, en nu mag de band alweer een hoogtepunt aankondigen. “We zijn altijd een band van uitersten geweest. Na een geweldig optreden in de Heineken Music Hall zoeken we dit najaar de intimiteit van het theater op. De insteek blijft uiteraard hetzelfde: dat mensen na afloop met een goed gevoel naar huis gaan, daar gaan we voor.”, aldus zanger Bart van der Weide.

Racoon komt tijdens deze tournee met een avondvullend programma waarin hun mooiste liedjes in hun pure eenvoud ten gehore worden gebracht. Gewapend met een sterk repertoire, bestaande uit een mengeling van nieuw materiaal en klassiekers uit eigen werk, zal Racoon het theaterpubliek zonder twijfel betoveren. Liedjes die balanceren tussen introverte melancholie en uitbundig optimisme. Eenvoud is kracht, less is more.

Tijdens de tournee zullen klassiekers als ‘Love You More’ en ‘Feel Like Flying’ voorbij komen, maar ook veel liedjes van het nieuwe album, waaronder ‘No Mercy’, ‘Took A Hit’ en ‘Don’t Give Up The Fight’. De band ontving in oktober een Edison voor hun nieuwe album 'Liverpool Rain' en werd in maar liefst 4 categorieën genomineerd voor de 3FM Awards. De titeltrack 'Liverpool Rain' van hun laatste telg is tevens de nieuwe single en wederom een klapper van formaat.

http://racoon.nl/

https://twitter.com/#!/racoonband

downloadlink single: Liverpool Rain