Racoon viert jubileum in de Heineken Music Hall

25-09-2012 @ 09:24

Op zondag 17 maart geeft Racoon een concert in de Heineken Music Hall. De band viert op deze avond haar 15 jarig jubileum. Op deze speciale avond staat dan ook het beste uit de carrière van Racoon centraal.  

Waar de band eerder dit jaar in een speciale XL bezetting een concert gaf in een uitverkochte HMH, staat dit concert in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Liverpool Rain’, speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze afgelopen jaar een Edison en drie 3FM Awards.

Het jubileumjaar start op 28 september met de publicatie door Kick Uitgevers van het boek ’Racoon: Alles voor het liedje’ en het begin van een uitverkochte Racoon theatertournee. Het concert op 17 maart markeert het hoogtepunt van het jubileumjaar.

In vijftien jaar Racoon hebben we zowel grote hoogtepunten als dieptepunten gekend. We hebben er dan ook heel veel zin in om op 17 maart een nieuw hoogtepunt toe te voegen en er een speciale avond van te maken met onze beste liedjes.”, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.

Racoon – 15 Jaar
17 Maart 2013
Heineken Music Hal - Amsterdam

Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten). De kaartverkoop van het concert start maandag 24 september om 19:30 via www.racoon.nl, Primera vestigingen en telefonisch via 0900 - 9000 500 45. Kaarten zijn ook voordelig in bundel verkrijgbaar met het boek ’Racoon: Alles voor het liedje’.

https://twitter.com/racoonband