15 Jaar Racoon april 2013 ook in Klokgebouw Eindhoven

27-11-2012 @ 22:42

Op zaterdag 6 april geeft Racoon een concert in het Klokgebouw, Eindhoven. Eerder werd een show aangekondigd op 17 maart in de Heineken Music Hall. Die show is inmiddels nagenoeg uitverkocht. De band viert in 2013 haar 15 jarig jubileum en bij deze concerten komt dan ook het beste uit de carrière van Racoon centraal te staan.

De concerten in de Heineken Music Hall en het Klokgebouw staan in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits met o.a. ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Liverpool Rain’, speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze dit jaar een Edison, drie 3FM Awards en deze week een Gouden Harp. Op dit moment is Racoon op de radio te horen met haar eerste Nederlandstalige liedje ‘Oceaan’ voor de film Alles Is Familie.

We vinden het te gek dat de tickets voor Heineken Music Hall zo snel de deur uit vlogen. Het is dan ook geweldig dat we ons 15 jarig jubileum nu ook in Brabant kunnen vieren. Je kan ervan op aan dat we er ook hier een onvergetelijke avond van gaan maken met onze beste liedjes.”, aldus Bart van der Weide, zanger van Racoon.


Racoon – 15 Jaar
6 April 2013
Klokgebouw Eindhoven
Kaarten zijn verkrijgbaar voor 32,50 euro per stuk (exclusief reserveringskosten).

De voorverkoop van het concert in het Klokgebouw is gestart via www.racoon.nl.

https://twitter.com/racoonband

downloadlink single Oceaan