Racoon geeft concert aan hijskraan op 50 meter hoogte

15-05-2012 @ 12:32

Het publiek zit vastgesnoerd in stoelen die normaal alleen in de wagentjes van een achtbaan zijn te vinden. De bandleden zelf zitten vast aan veiligheidskabels, zodat ze niet te pletter vallen wanneer ze hits als Liverpool Rain, Took A Hit en Love You More spelen. Twee van hen hebben hun hoogtevrees moeten overwinnen om aan deze superstunt mee te doen. En toch gaan we ervoor. Sky Radio presenteert op 31 mei met gepaste trots: Concert in the Sky met Racoon!

De vier nuchtere Zeeuwen van hitformatie Racoon durven het aan om op een plateau aan een hijskraan op 50 (!) meter hoogte een loeigoed concert te geven. Een concert waarbij het podium aan één kabel hangt en dus een stuk minder stabiel is dan normaal. Racoon-zanger Bart van der Weide legt uit wat er gaat gebeuren. “Je luistert naar Sky Radio, wint kaarten, stapt in een bakkie, wordt gezekerd en 50 meter omhoog getakeld met een hijskraan. De band Racoon gaat vervolgens liedjes spelen voor jou. We zitten hartstikke hoog en het is hartstikke spannend, maar we zitten hartstikke safe!”

Op donderdag 31 mei is het dus zover en daarmee gaat met Concert in the Sky een langgekoesterde wens van Sky Radio in vervulling. Vanaf nu zijn alle Sky luisteraars in de race om kaarten te winnen voor dit optreden. Hoe? Door RACOON te sms’en naar 4422 wanneer de promo van Racoon is te horen. Door de vraag van de dag te beantwoorden bij Sky Radio op Facebook, maken luisteraars extra kans op kaarten voor deze unieke gebeurtenis.

http://www.skyradio.nl/

https://twitter.com/#!/skyradio101fm

http://racoon.nl/

https://twitter.com/#!/racoonband