MyRadio en 2 Meter Sessies lanceren radiostation

03-12-2012 @ 22:20

My Radio en 2 Meter Sessies slaan de handen ineen en lanceren een radiostation waaraan liefhebbers van goede popmuziek hun hart op kunnen halen. Jan Douwe Kroeske heeft zijn archief vol unplugged opnamen uit het legendarische radio- en tv-programma opengesteld voor MyRadio en zijn redactie voegt hier iedere week een selectie nieuwe muziek uit de 2 Meter Tiplijst aan toe. En natuurlijk zal Jan Douwe Kroeske ook op het 2 Meter Radio te horen zijn.

Het resultaat: De schoonheid van liedjes in het klein in combinatie met de digitale radiorevolutie van MyRadio. MyRadio 2 Meter Sessies is vanaf 3 december 2012 te beluisteren via MyRadio.nl, 2metersessies.nl (aan de rechterkant), smartphone en tablet. Jan Douwe Kroeske: “Goed om bij een mooie ontwikkeling als MyRadio betrokken te zijn, de jongste in radioland. Ik ben erg trots op de samenwerking.

MyRadio manager Niels Hoogland: “MyRadio is radio die naar jou luistert en sinds de start vroegen veel luisteraars om unplugged muziek. De 2 Meter Sessies van Jan Douwe Kroeske staan in dit muzieksegment op eenzame hoogte. Ik ben dan ook heel trots dat we de luisteraars van MyRadio vanaf vandaag toegang geven tot het rijke 2 Meter Sessies archief. Gecombineerd met de nieuwe kwaliteitsmuziek die Jan Douwe en zijn team wekelijks aan de sessies toevoegen ontstaat met 2 Meter Radio een uniek station met kwaliteitsmuziek dat elke MyRadio luisteraar aan zijn persoonlijke smaak kan aanpassen.”

Elke 2 Meter Sessie is een unieke opname, een concept dat sinds 1987 staat als een huis op onder meer tv, radio, cd’s en in het theater. De unplugged-liefhebber werd tot nu toe online echter nog nauwelijks bediend. MyRadio bevat momenteel ongeveer 25 radiostations in verschillende muziekgenres, samengesteld door experts in elke muziekstijl en is te beluisteren via smartphone, tablet en pc. Door tracks te beoordelen, eventueel stations te combineren of naar behoefte weer, verkeer en nieuws toe te voegen krijgt elke luisteraar automatisch een persoonlijk radiostation.

MyRadio
MyRadio is persoonlijk, slim, sociaal. En gratis. MyRadio bevat meer dan twintig radiostations in elke muziekstijl. Stel zelf radiostations samen door twee of meer muziekstijlen te combineren en deel ze met vrienden via social media. Elke unieke mix is mogelijk.

http://myradio.nl/