Suburban Records start nieuw sublabel, Harlem Recordings

13-03-2013 @ 17:47

Suburban staat bekend als rock ‘n roll label, de afgelopen tijd is het label erg gegroeid, ook in de breedte. Om de groei van het bedrijf te stimuleren, maar tegelijkertijd niet de wortels in het hardere genre te verloochenen, roept het Haarlemse label Harlem Recordings in het leven.

Canadese Singer –songwriter Patrick Lehman is met zijn album Electric Soul Kitchen Vol.2 de eerste release op Harlem Recordings. De talentvolle multi-instrumentalist en soulzanger brengt een zeer aangename mix van soul, jazz en pop. Patrick Lehman is de eerste in een naar verwachting lange, maar vooral mooie, rij artiesten en bands die zich bij het jongste sublabel van Suburban Records voegt.

Het label Suburban Records zelf versterkt ondertussen de naam en reputatie als Neerlands rock ’n rollschte met de Suburban Sleazy Listening releases en avonden. Met optredens van Birth Of Joy, The Pignose Willy’s en de release van At The Juke Joint, een verzamelaar vol gruizige garage rock en blues, was de eerste Suburban Sleazy Listening avond van 2013 een groot succes.

Luister hier de eerste single van Patrick Lehman – Stop Pretending

Links: http://patricklehmanmusic.com/nederlands.cfm

https://twitter.com/PatrickLehman