Atlantic Attraction lanceert Single en video “Another One Saved”.

20-03-2013 @ 21:51

Atlantic Attraction heeft hun videoclip met bijbehorende single Another One Saved op 20 maart gelanceerd.
De clip werd geproduceerd door Sophie Schaminee en werd in 1 dag opgenomen op een geheime locatie in Leiden. Met het opnemen van de videoclip rekenden de heren met hun frustraties af die naar elkaar werden opgebouwd tijdens het opnemen van de EP en is geïnspireerd op het laatste avondmaal.
Bekijk de clip hier

Atlantic Attraction komt uit Leiden en hun eerste demo in 2011 noemt 3voor12veelbelovend’, het nummer verschijnt op de Hollandse Nieuwe compilatie. Ook Live XS is onder de indruk; ‘Alles klopt, van begin tot eind’, aldus het blad, dat ze uitroept tot Local Hero, de beste band van de maand. 2012 is het jaar van de stroomversnelling. Behalve de release van hun singles Rye en Think This Over en talloze energieke liveshows wint Atlantic Attraction de Grote Prijs van Zuid-Holland, speelt 16 shows voor het prestigieuze rondreizende muziekfestival Popronde, wint de Popprijs Waterweg Noord en speelt voorprogramma’s voor o.a. Kensington en Face Tomorrow. En dan is er nog de populaire Amerikaanse band Young The Giant, die ze als voorprogramma vraagt voor een uitverkochte tournee langs het Paard van Troje, de Melkweg en Tivoli. Ook Paradiso mag aan het lijstje veroverde venues (waar o.a. LantarenVenster, Het Kasteel en LVC al op prijken) worden toegevoegd. In september maakte Duitsland voor het eerst kennis met Leidens finest als het kwartet aantreedt op het Viertelfest in Bremen.

Home” is het nieuwe wapenfeit van de band. De EP werd begin maart opgenomen onder begeleiding van producer Sander Rozeboom in de Shamrock Studio’s in Baarn.

De nieuwe EP wordt op 5 april gepresenteerd aan het publiek in de Qbus club te Leiden. Dat het druk gaat worden is een feit. Alle 300 beschikbare kaartjes zijn inmiddels uitverkocht. Voor de trouwe fans; op 24 april doet Atlantic Attraction de release show nog dik over in Paradiso te Amsterdam.

Atlantic Attraction is:

Kevin de Haas - Vocals, Guitar
Arend Lakke - Guitar
Joris van der Poel - Bass
Sibren Huijsmans - Drums

Atlantic Attraction EP Release “Home
05 April Qbus Club Leiden
13 April Supermarkt Den Haag
24 April Paradiso Amsterdam

http://www.atlanticattraction.nl

https://twitter.com/AtlanticAttract