Sieneke laat velen herinneringen ophalen met nieuwe single

18-04-2014 @ 11:19

In 1972 lanceerde de Belgische zangeres HelgaNiemand heeft je ooit gezien”. Destijds was dit lied ook een hit in Nederland (1972 #19). “Adrie van den Berk van Berk Music stuurde me dit nummer enkele weken geleden op. We hadden al plannen voor een nieuwe single, maar ik vond het zo toepasselijk om dit liedje te zingen terwijl je ook nog zwanger bent. Het was niet eens de bedoeling om dit als single uit te brengen. De tekst greep me erg aan en vond het zo mooi en dacht wauw…..dit is precies wat bij mij past. Ik kende het liedje helemaal niet en liet het horen aan m’n ouders en opa en oma. Ze vertelden me dat het vroeger een grote hit was geweest en dat ze het vaak zongen tijdens hun zwangerschap. Waylon van der Heijden van Goldfinger Productions heeft het geheel in een nieuw jasje gegoten en er niet veel aan veranderd. Het liedje is heel klein en alles draait om de tekst”, aldus Sieneke.

Begin april ging Sieneke mee met een muziekreis naar Turkije en bracht “Niemand heeft je ooit gezien” ten gehore. “Er kwam een vrouw naar me toe die dit lied, terwijl zij 30 jaar geleden zwanger was elke dag zong. Nu hoorde ze het weer en ze kende de tekst nog helemaal en zong het mee. Daar krijg je toch gewoon kippenvel van.....”. Sieneke zit nu op de helft van haar zwangerschap en verwacht in september moeder te worden van een dochter. De babykamer is al besteld en wordt in juni afgeleverd. “Als je het zo vroeg hebt staan, duurt het allemaal zo lang. De clip is opgenomen door Smart Media Productions bij Kindercompagnie in Lithoijen. Precies op het juiste moment. Nu kan ik alles nog. Straks wordt alles veel zwaarder”.

Voor de bevalling gaat Sieneke nog wel de studio in om enkele liedjes op te nemen zodat ze dit jaar nog een nieuwe single uit kan brengen.

https://www.facebook.com/sieneke.peeters

https://www.youtube.com/watch?v=Vj3hwuDIEdo