Mooi debuutalbum Janieck Devy

22-07-2014 @ 11:21

Er is veel gebeurd sinds Janieck Devy met zijn eerste single Six String Thing de interesse trok van verschillende radiostations. Hij werd “gemaakt” op Radio 538, speelde live bij o.a. 3FM en Radio 2 en was te zien bij ondermeer Zapp Kids, RTL Boulevard en Koffietijd.

De carrière van singer / songwriter / acteur Janieck Devy [v/d Polder] begon toen hij als 10 jarig jongetje Nederland vertederde met zijn vertolking van Pluk in de verfilming "Pluk van de Petteflet". Janieck speelde na “Pluk” rollen in films en tv-series als “Kruistocht In Spijkerbroek”, “My Queen Karo”, “Van Speyk”, “Villa Neuzenroode”, en “Grijpstra en de Gier”.
Tijdens het lange wachten op de filmset leerde hij zichzelf gitaar spelen en schreef hij melodieën en teksten. In 2012 kwamen demo’s van Janieck’s liedjes terecht bij producers Rowin Schumm en Tjaart Venema van SBV Music, die graag een single met hem wilden maken. In 2013 trok Janieck met zijn band het land in voor optredens. Of het nu in een muziekcafé is, op een buitenpodium of in de theaterzaal van de Melkweg. Waar de band Janieck Devy speelde, gebeurt iets. Op kleine podia spelen ze akoestisch en maken ze indruk met de meerstemmige zang en de sfeervolle songs. Op grotere podia spelen ze versterkt, en spat de energie ervan af. Het repertoire bestaat uit echte singer/songwriter tracks, naar hun voorbeelden Ed Sheeran, Passenger en John Mayer.

Janiecks debuutalbum heet “Survival Guide” en bevat 11 meeslepende tracks. Het album is begin uitgebracht, tegelijk met zijn nieuwe single “Better Man”. Deze single is één van de betoverende ballads op het album. Met zijn nieuwe single en album hoopt Janieck nog meer mensen te trekken naar één van zijn optredens. Want uiteindelijk is dát waar het om draait: Samen genieten van de muziek.

Janieck Devy "Survival Guide"

distr.: heartselling, label: sbv ent

http://www.janieckdevy.nl/

https://www.facebook.com/pages/Janieck-Devy/

https://twitter.com/JanieckDevy

downloadlink album