Disclosure februari 2016 naar Heineken Music Hall

28-09-2015 @ 16:20

Het Britse duo Disclosure komt op 5 februari 2016 naar Amsterdam voor een show in de Heineken Music Hall. De show is onderdeel van een Europese tour naar aanleiding van het nieuwe album Caracal.

De elektronische act Disclosure, bestaat uit de broers Howard en Guy Lawrence. Ze braken in 2012 wereldwijd door met de hit Latch. Het nummer met Sam Smith stond in Nederland maar liefst 40 weken in hitlijsten. De tweede single, White Noise, belandde op de tweede plek in Engeland, en single nummer drie, You & Me, werd top 20 in Engeland. Eind mei 2013 kwam het debuutalbum Settle uit en begon Disclosure aan een wereldwijde tour met optredens op PITCH, Lowlands, twee uitverkochte shows in de Melkweg en een uitverkochte show in het Eindhovense Klokgebouw. In 2014 werd Settle ook nog genomineerd voor de Grammy Award voor Best Dance Album.

Op 25 september 2015 is het tweede album van Disclosure, Caracal, uitgebracht. Op het album staan, naast de nieuwste single Jaded en de hits Omen met Sam Smith en Holding On met Gregory Porter, ook samenwerkingen met onder andere Lorde en The Weeknd. Na vier shows in de UK die dit jaar nog plaatsvinden, trappen de mannen op 5 februari 2016 het Europese gedeelte van hun Caracal Tour af met een bezoek aan de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Disclosure - Caracal Tour

Vrijdag 5 februari 2016 | Heineken Music Hall, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: 35 (excl. servicekosten)

https://www.facebook.com/disclosureuk