Cirque du Soleil in voorjaar 2017 in Amsterdam met avontuurlijke 'Varekai'

26-09-2016 @ 20:50

Cirque du Soleil komt terug naar Amsterdam met een van de meest kenmerkende producties: Varekai.
In het voorjaar van 2017 kan het publiek in Amsterdam weer versteld staan van de absolute wereldklasse van de artiesten van Cirque du Soleil: De kleurrijke kostuums, duizelingwekkende acrobatiek, indrukwekkende stunts en originele live muziek.

Varekai van Cirque du Soleil staat van 20 t/m zondag 23 april in de Ziggo Dome in Amsterdam. Over Varekai: Diep in een bos, op de top van een vulkaan, bestaat een bijzondere wereld – een wereld waar iets anders mogelijk is. Een wereld genaamd Varekai. Het verhaal van Varekai begint wanneer een jongen in een magisch bos terecht komt: Een caleidoscopische wereld met fantasie wezens. Een absurd en buitengewoon avontuur begint. Een avontuur met onbegrensde mogelijkheden, herontdekkingen en de mysteries van de wereld en de geest.

Het woord Varekai betekent ‘waar dan ook’ in de Romeinse taal van de zigeuners, de zgn. ‘universal wanderers’. Varekai is geregisseerd door Dominic Champagne en de productie is een eerbetoon aan de oneindige passie van de nomadische ziel en de kunst van de circus traditie.

Shows
Donderdag 20 april – 19.30 uur
Vrijdag 21 april – 19.30 uur
Zaterdag 22 april – 16.00 & 19.30 uur
Zondag 23 april – 12.30 & 16.00 uur

Ziggo Dome – Amsterdam

Entree: vanaf € 28 (excl. servicekosten)

http://www.cirquedusoleil.com/varekai