Cirque du Soleil viert verjaardag met speciale aanbieding voor Nederlandse fans

03-09-2019 @ 21:24

Cirque du Soleil is jarig en grijpt deze verjaardag aan om te trakteren. Nederlandse fans krijgen daarom 35 uur lang de mogelijkheid om met 35 procent korting tickets te kopen voor de nieuwe reeks shows waarmee het wereldberoemde gezelschap vanaf 11 oktober in Nederland neerstrijkt: TOTEM. De aanbieding start op woensdag 4 september om 10.00 uur, via www.cirquedusoleil.com/totemdeal.
Sinds haar oprichting heeft Cirque du Soleil 48 shows ontwikkeld die in meer dan 450 steden in 60 verschillende landen zijn opgevoerd. Cirque du Soleil wordt wereldwijd als voorloper beschouwd van de moderne circusbeleving en hun fabelachtige creaties hebben wereldwijd meer dan 200 miljoen bezoekers vermaakt en verwonderd.

Het Nederlandse publiek heeft Cirque du Soleil altijd een warm hart toegedragen en heeft op die manier een belangrijke rol in die ontwikkeling van Cirque du Soleil gespeeld. Sinds de show Saltimbanco in 1995 naar Amsterdam kwam, heeft Cirque du Soleil 15 shows naar de lage landen gebracht en daarmee trokken ze ruim 3,5 miljoen bezoekers.

De jubileumaanbieding is te vinden op www.cirquedusoleil.com/totemdeal en is geldig voor de volgende show:

TOTEM – Een fascinerende reis langs de evolutie van de mensheid. Deze show is in de karakteristieke Big Top tent te zien. TOTEM staat van 11 oktober tot en met 1 december op het Malieveld in Den Haag. Ook voor de officiële première op zondag 13 oktober zijn enkele kortingstickets te koop.

Over Cirque du Soleil Entertainment Group
Cirque du Soleil Entertainment Group is een wereldwijd gerenommeerde producent van live entertainment. Naast hun wereldwijd geroemde circuskunst, zet de Canadese organisatie hun creativiteit in voor een keur aan entertainmentvormen, zoals multimediaproducties, themaparken en speciale evenementen. Momenteel werken 4500 mensen uit bijna 70 verschillende landen voor Cirque du Soleil, dat met hun producties een hoger doel nastreeft. Cirque du Soleil Entertainment Group wil een positieve impact maken op de mensheid en onze planeet, met creativiteit en kunst als belangrijkste wapens.

Over TOTEM
Op een eiland in de vorm van een reuzenschildpad, volgt TOTEM de fascinerende reis van de menselijke soort; van zijn oorspronkelijke amfibische staat tot zijn uiteindelijke verlangen om te vliegen. Door middel van een visuele en acrobatische taal verkent TOTEM de banden die de mens verbinden met andere soorten alsmede zijn dromen en zijn oneindige mogelijkheden.

Met acrobatische performances die geselecteerde scènes uit het evolutieverhaal weergeven, toont TOTEM een wereld van archetypische personages die ieder op hun eigen manier de eeuwige, existentiële vragen van het leven laten zien. Wisselend tussen wetenschap en legende, en doorspekt met aboriginele scheppingsverhalen, verkent TOTEM de evolutionaire vooruitgang van soorten, de voortdurende zoektocht van de mens naar evenwicht en de nieuwsgierigheid die hem steeds verder, sneller en hoger drijft.

Sinds de wereldpremière in 2010 zijn meer dan 5 miljoen mensen, in meer dan 50 steden over de hele wereld, gebiologeerd geraakt door de intieme en betoverende sfeer van TOTEM. Geschreven en geregisseerd door Robert Lepage, bestaat TOTEM uit een cast van 48 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers, in een fenomenale show van atletiek, komedie, soul-touching theatrale en verrassende visuele effecten.
TOTEM
11 OKTOBER - 1 DECEMBER 2019
MALIEVELD, DEN HAAG

Tickets
De 35 uur durende jubileumaanbieding geldt vanaf woensdag 4 september 10.00 uur en is te vinden op: www.cirquedusoleil.com/totemdeal
Tickets en informatie voor TOTEM: www.mojo.nl/totem
Tickets voor TOTEM zijn te koop via Outbox, Ticketmaster en Eventim