TOTEM eerste Cirque du Soleil show op Malieveld, Den Haag

06-03-2019 @ 17:54

Cirque du Soleil kondigt met trots de terugkeer naar Nederland aan met zijn beroemde show TOTEM. In het inmiddels tiende succesvolle jaar geeft TOTEM een fascinerende blik op de reis van de mensheid.

De show is te zien vanaf 11 oktober op het Malieveld in Den Haag en gaat op zondag 13 oktober 2019 officieel in première. De reguliere kaartverkoop start op maandag 11 maart om 09.00 uur via CirqueduSoleil.com en Ticketmaster.
Nooit eerder stond Cirque du Soleil in Den Haag. Deze reeks shows op het Malieveld is de eerste van vele die, bij succes, zal volgen op het Malieveld. In een samenwerking tussen Cirque du Soleil, MOJO, terreineigenaar Staatsbosbeheer en de gemeente Den Haag is de intentie uitgesproken om de tentvoorstellingen van Cirque du Soleil de komende jaren om het jaar op het Malieveld te programmeren.

Over TOTEM:
Sinds de start in 1984 heeft het van oorsprong Canadese Cirque du Soleil zich ontwikkeld tot hét gezelschap dat acrobatiek, kunst, muziek en decorbouw samensmelt tot thematische totaalbelevingen. Voorstellingen die even tijdloos zijn als dat ze de tijdsgeest precies weten te vangen. TOTEM is daarop geen uitzondering. Aan de hand van primitieve en moderne mythes, wordt het verhaal van de evolutie van al het leven en de mensheid in het bijzonder uiteengezet. Een gigantisch schildpadvormig eiland staat symbool voor de zowel de 'levensboom' als voor de ‘keten die alle levende wezens verbindt’. TOTEM lijkt te spotten met de wetten van zwaartekracht en fysiek menselijk kunnen. TOTEM laat zien dat de mensheid de kwaliteiten van álle levende wezens in zich draagt, zelfs de mogelijkheid om te kunnen vliegen.

Sinds de wereldpremière in 2010, heeft TOTEM wereldwijd al zes miljoen toeschouwers getrokken in meer dan 50 steden wereldwijd. De show die is geschreven en geregisseerd door Robert Lepage wordt opgevoerd door een cast van 48 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 21 verschillende landen.

Tickets: Ticketprijzen vanaf €42,00
* incl. servicekosten, ticketprijs gebaseerd op early bird tarief.
* early bird tickets zijn tot uiterlijk 8 april en op basis van beschikbaarheid verkrijgbaar.

Voordelig tarief voor kinderen: Kindertickets (tot 14 jaar): €10,00 voordeel t.o.v. ticketprijs voor volwassenen.

Groepstickets: Voor groepstickets (vanaf 10 personen en meer) geldt 15% korting.

Koop uitsluitend je tickets via de officiële verkoopkanalen CirqueduSoleil.com en Ticketmaster.nl

Over Cirque du Soleil: Cirque du Soleil is een instituut dat in 1984 startte als samenwerking tussen een twintigtal straatartiesten en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met bijna 4000 werknemers, waaronder 1300 artiesten uit vijftig landen. In de loop van de jaren hebben de spectaculaire Cirque du Soleil-voorstellingen verdeeld over zes continenten en 400 steden zo'n 160 miljoen toeschouwers getrokken.

Voor meer informatie over Cirque du Soleil, ga naar CirqueDuSoleil.com