Carla Bruni op 16 januari 2018 naar Carré

23-09-2017 @ 20:46

Op dinsdag 16 januari 2018 komt de Franse zangeres Carla Bruni naar Nederland voor een concert in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Het concert maakt deel uit van haar Europese French Touch tournee.  

Het voormalige supermodel Carla Bruni is sinds 1997 actief als songwriter en zangeres. Ze bracht in haar carrière tot nu toe vier wereldwijd goed ontvangen albums uit, waaronder drie albums met Franse chansons en een Engelstalig album. Op 6 oktober verschijnt haar nieuwe album French Touch: een Engelstalige album met coversongs die de Frans-Italiaanse zangeres opnam met de legendarische Canadese producer en meervoudig Grammy Award-winnaar David Foster.

Het leven van Bruni stond ook tijdens haar carrière in de modewereld al volledig in het teken van muziek. Sinds haar jeugd verzamelt de zangeres allerhande popsongs die voor haar een bijzondere betekenis hebben. Op haar nieuwe album French Touch heeft ze een aantal van de songs uit haar persoonlijke collectie in een nieuw jasje gestoken, op een manier zoals niemand anders dan Carla Bruni dat kan: teder, elegant, verleidelijk en met een vleugje je ne sais qoui. Op de tracklist staan onder andere popklassiekers als Depeche Mode's Enjoy The Silence, The Rolling Stones' Miss You en Lou Reed's A Perfect Day.

Tijdens haar concert in Koninklijk Theater Carré brengt Bruni zowel coversongs afkomstig van haar nieuwe album ten gehore, naast zowel Franstalige en Engelse nummers uit haar oeuvre.

Carla Bruni
French Touch
Dinsdag 16 januari 2018 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €65, €55, €45, €35 (excl. servicekosten)