Roger Waters driemaal in Ziggo Dome juni 2018

01-10-2017 @ 11:05

Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, geeft twee concerten in Ziggo Dome in Amsterdam op 18 en 19 juni 2018.

Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada dit jaar komt de Us + Them tournee in 2018 naar Europa. Us + Them brengt hoogtepunten uit Waters' omvangrijke, baanbrekende oeuvre met nummers van Pink Floyds grootste albums 'Dark Side of the Moon' (1973), 'Wish You Were Here' (1975), 'Animals' (1977), 'The Wall' (1979) en nummers van zijn nieuwe alom geprezen album 'Is This the Life We Really Want?'.

De tourtitel is afgeleid van het nummer 'Us And Them' van een van de bestverkochte albums aller tijden, het Pink Floyd album 'The Dark Side of the Moon'.

"We gaan met een nieuwe show op tournee," vertelde Roger Waters bij de start van de tour in Amerika. "Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière, dingen uit mijn jaren met Pink Floyd, wat nieuwe dingen. Zo'n 80% oud materiaal en 20% nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat ik beloof je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows."

De legendarische live-optredens van Roger Waters staan bekend als meeslepende, zintuiglijke ervaringen met een hoge kwaliteit, state-of-the-art audiovisuele productie en adembenemend quad geluid. Deze nieuwe tour is daar geen uitzondering op, na maanden van zorgvuldige planning en visionair vakmanschap, staat er een bezielde show die het publiek met groots spektakel meeneemt op een muzikale reis.

Roger Waters - Us + Them is de eerste Europese tournee van Waters sinds The Wall Live (2010-2013), zijn uitverkochte wereldtournee die mondiaal door meer dan 4 miljoen fans tijdens 219 shows werd gezien.

nagekomen bericht: Wegens de grote vraag naar kaarten geeft Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, een extra concert in Ziggo Dome op vrijdag 22 juni. De voorverkoop van dit concert is inmiddels gestart. Voor de concerten op 18 en 19 juni zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Roger Waters - Us + Them

18, 19 juni en 22 juni 2018 | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang:20.00 uur | Entree: vanaf 65 (excl. servicekosten)