Vierde en laatste concert Roger Waters in NL

12-12-2017 @ 21:54

Wegens groot succes geeft Roger Waters een vierde concert in Ziggo Dome, op zaterdag 23 juni. De voorverkoop van deze tevens laatste show van deze reeks start aanstaande vrijdag om 10 uur. Behalve op 23 juni treedt Waters met zijn Us + Them tournee ook op 18, 19 en 22 juni op in Amsterdam.

Na 63 uitverkochte concerten in de Verenigde Staten en Canada in 2017 komt Roger Waters in 2018 naar Europa met zijn Us + Them tournee. Us + Them brengt hoogtepunten uit Waters' omvangrijke, baanbrekende oeuvre met nummers van Pink Floyd's grootste albums ('Wish You Were Here', 'The Wall', 'Animals', 'Dark Side of the Moon') en nummers van zijn nieuwe alom geprezen album 'Is This the Life We Really Want?'.

De tourtitel is afgeleid van het nummer 'Us And Them' van een van de bestverkochte albums aller tijden, het Pink Floyd album 'The Dark Side of the Moon'."We gaan met een nieuwe show op tournee," vertelde Roger Waters bij de start van de tour in Amerika. "Het is een mix van dingen uit mijn lange carrière, dingen uit mijn jaren met Pink Floyd, wat nieuwe dingen. Zo'n 80% oud materiaal en 20% nieuw, maar het wordt allemaal door een algemeen thema verbonden. Het wordt een coole show, dat ik beloof je. Het wordt spectaculair, zoals al mijn shows."

De legendarische live-optredens van Roger Waters staan bekend als meeslepende, zintuiglijke ervaringen met een hoge kwaliteit, state-of-the-art audiovisuele productie en adembenemend quad geluid. Deze nieuwe tour is daar geen uitzondering op, na maanden van zorgvuldige planning en visionair vakmanschap, staat er een show die het publiek met groots spektakel meeneemt op een muzikale reis.

Roger Waters - Us + Them is de eerste Europese tournee van Waters sinds The Wall Live (2010-2013), zijn uitverkochte wereldtournee die mondiaal door meer dan 4 miljoen fans tijdens 219 shows werd gezien.

Roger Waters - Us + Them

18, 19, 22 en 23 juni | Ziggo Dome, Amsterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: vanaf 65 (excl. servicekosten)