Hozier op 1 september naar Amsterdam Afas Live

13-02-2019 @ 22:08

De met multi-platina bekroonde Ierse singer-songwriter Hozier komt op zondag 1 september naar AFAS Live in Amsterdam. De aankondiging gaat vooraf aan de release van zijn nieuwe album 'Wasteland, Baby!'.
Hozier gaat vanaf 10 maart van start in de Verenigde Staten, waarna hij met zijn nieuwe album afreist naar verschillende Europese steden. De laatste keer dat de succesvolle zanger in Nederland te zien was, was in december tijdens een uitverkochte show in TivoliVredenburg.

Nina Cried Power, een viernummerige EP die in het najaar van 2018 uitkwam en tot op heden meer dan 26 miljoen keer gestreamd is, is het eerste materiaal wat Hozier uit heeft gebracht sinds de release van zijn debuutalbum Hozier (2014). De zanger brak vijf jaar geleden internationaal door met de megahit Take Me To Church. Dit nummer leverde hem o.a. een Billboard Music Award, een Ivor Novello Award en een BBC Music Award op en een nominatie voor een Grammy.

Eerder dit jaar kondigde de Ierse zanger aan dat zijn tweede album op 1 maart verschijnt. Op social media was te zien hoe hij de nummers bekendmaakte die op het album staan, waaronder twee recent verschenen singles Movement en Almost (Sweet Music). Over het album zegt Hozier zelf: “I’m thrilled to announce my new album Wasteland, Baby! The album has been over a year in the making and it’s a pleasure to finally turn out my pockets and share the work. I want to sincerely thank fans and listeners for their continued support in between the records. See you out on the road soon.

HOZIER
Zondag 1 september 2019 | AFAS Live, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €39,20 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 22 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.