Groot concert René Shuman & Angel-Eye op 16 augustus

16-03-2007 @ 17:11

Op 16 augustus 2007 is het precies 30 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Mr. & Mrs. Rock & Roll, René Shuman & Angel-Eye melden dat er op die dag een groot spektakel zal plaatsvinden op een nu nog geheime locatie.
René & Angel-Eye willen 16 augustus niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Zij willen dit groots vieren met alle fans. Elvis Presley stond aan het begin van de popmuziek. Wereldwijd brengt zijn muziek nog steeds veel kracht en vreugde voor muziekliefhebbers van alle leeftijden.
René Shuman werd in 1986 landelijk bekend door de Soundmixshow met het nummer "Are you lonesome tonight". Sinds enkele jaren vormt hij samen met producer en zangeres Angel-Eye een succesvol muzikaal duo. Ze traden samen al vaker op met originele bandleden van Elvis Presley. Onder andere met Scotty Moore, The Jordanaires, maar ook de TCB band.
Onlangs bracht het duo op 8 januari hun nieuwe DVD met de titel Mr. & Mrs. Rock'n Roll uit. Met vele hits van the King maar ook met hun eigen songs. Naar aanleiding van hun DVD-special via satelliet, is er grote interesse vanuit het buitenland. Platenmaatschappijen in Duitsland en Italië willen de nieuwe DVD daar releasen. Ook vanuit Amerika zijn er positieve reacties op hun nieuwe aanpak van rock 'n roll.
Meer informatie is te vinden op www.reneshuman.com of www.angel-eye.com .