René Shuman & Angel-Eye openen Amsterdamse effectenbeurs

11-08-2011 @ 20:43

Dinsdag 16 augustus herdenken mondiaal miljoenen fans de sterfdag van hun onsterfelijke idool Elvis Presley. Voor NYSE Euronext redenen om René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock'n Roll uit te nodigen om dan stipt om 9.00 uur met een luide gongslag de beursdag op Beursplein 5 in Amsterdam te openen.

In Amsterdam, Brussel en Parijs wordt de handelsdag elke dag om 9.00 uur geopend met een gongslag. De opening van de Amsterdamse beurs heeft inmiddels plaatsgevonden door ministers, captains of industry, televisiepersoonlijkheden en vele andere prominenten uit onze samenleving. Op 16 augustus zullen Mr. & Mrs. Rock’n Roll, René Shuman & Angel-Eye de handelsdag openen. Het is dan exact 34 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en de artiesten Shuman & Angel-Eye geven op deze dag 2 uitverkochte concerten in Utrecht. Naast de formele Gong Ceremonie zal het muzikaal duo de ondernemers trakteren op een swingend begin van de dag.

In het najaar gaat de nieuwe show Travel in Time van start. Dit back-to-the future-achtige live spektakel, met als thema duurzaamheid en een betere wereld, is te zien in diverse Nederlandse theaters. Rock 'n roll vormt hierbij de brug naar de nieuwe tijd.

René Shuman wordt al 25 jaar door velen 'de Elvis Presley van de Lage Landen' genoemd en samen met Angel-Eye heeft hij veel succes met hun unieke vertolking van de muziek van Elvis Presley. Dit doen zij onder de titel 'Mr. & Mrs. Rock'n Roll'. Daarnaast produceren zij eigen composities en ontwikkelen zij exclusieve concepten voor het onderwijs en bedrijfsleven.

"Naast muzikanten voelen we ons steeds meer culturele ondernemers. We kijken dan ook uit naar de ontmoeting op 16 augustus met ondernemers in het kloppende hart van de effectenbeurs!", aldus een vereerde René Shuman die vorig jaar met Angel-Eye op Hawaï in het huwelijksbootje stapte.

http://www.always-online.tv/