ELVIS & MORE René Shuman & Angel-Eye brengen eerbetoon aan Elvis Presley

13-08-2010 @ 14:43

Op maandag 16 augustus herdenken mondiaal miljoenen fans het overlijden van hun onsterfelijke idool Elvis Presley. Voor de fans in de Lage Landen brengen René Shuman & Angel-Eye in het Jacobitheater te Utrecht een eerbetoon aan de ongekroonde King of Rock & Roll met hun jaarlijkse theatershow ELVIS & MORE.

Een zinderende show die bestaat uit een meeslepende muzikale reis door het gigantische hitverleden van Elvis Presley uit de jaren 50, 60 en 70. De show ELVIS & MORE groeide uit tot een jaarlijks terugkerend fenomeen. Op dit moment is nog een beperkt aantal kaarten te koop via www.elvisandmore.com

René Shuman & Angel-Eye traden in het verleden vele keren op met de oorspronkelijke bandleden en zelfs het koor van Elvis Presley. En ook verzorgde René Shuman op uitnodiging van Elvis Presley Enterprises diverse optredens in Memphis. In 2007 was Wanda Jackson, de voormalige liefde van Elvis, bij hen te gast in Valkenburg. Daar stond zij op de 30e sterfdag van The King met het duo op het podium voor 7500 uitzinnige fans. Privé opnamen daarvan werden zelfs een hit op YouTube.

Op Valentijnsdag 2010 gaven Shuman & Angel-Eye elkaar het ja-woord op Hawaii en besloten op dit inspirerende eiland om 'The Dream' aan hun naam toe te voegen. "We zijn dag en nacht met muziek bezig en leven onze droom. Deze aanvulling op de naam past heel goed bij onze kijk op het leven. Onze lijfspreuk is dan ook 'If you can dream it, you can do it'", laat het duo weten dat onlangs een muzikale samenwerking aanging met Peter Koelewijn. Tijd voor een lange huwelijksreis was er overigens niet. Dag en nacht wordt gepassioneerd gewerkt aan een nieuw album met vooral eigen werk van 'The Dream' dat dit najaar wordt verwacht. Een album dat deze rasartiesten van een heel andere kant zal laten zien. Een voorproefje daarvan was hun recente hitsingle 'Everybody is a Dancer'.

www.always-online.tv