Groot Elvis Memorial Concert 16 augustus in Valkenburg a/d Geul

20-06-2007 @ 16:05

Met o.a. René Shuman en Angel-Eye, Peter Koelewijn, Wanda Jackson.
Op 16 augustus 2007 is het precies 30 jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Een dag waarop 'The King' wereldwijd nog altijd door zijn vele miljoenen fans wordt herdacht. Op deze dag zal het Limburgse Valkenburg a/d Geul veranderen in een Elvis-Stad en vindt bovenop de Cauberg een bijzondere muzikale ode plaats aan The King of Rock & Roll: het muziekspektakel 'Elvis & More…'. Artiesten als Peter Koelewijn, de Amerikaanse Wanda Jackson en de initiatiefnemers René Shuman en Angel-Eye zullen een memorabele show geven. De presentatie is in handen van TROS Radio 2-DJ Daniël Dekker.
'Elvis & More…' vindt op 16 augustus plaats in het Kuurpark van Valkenburg a/d Geul, bovenop de Cauberg waar plaats is voor duizenden Elvis-fans en liefhebbers van de sixties in het algemeen. Elvis inspireert met zijn muziek nog steeds vele fans van alle leeftijden. Ook uit Duitsland en België worden fans verwacht. Wanda Jackson, die in de jaren '50 een romance met Elvis had, brengt ondermeer haar wereldhit 'Let's have a party!' ten gehore. Speciaal voor dit bijzondere evenement zal zij vanuit Amerika naar Nederland reizen.
De initiatiefnemers René Shuman en Angel-Eye zijn in Nederland al jaren bekend vanwege hun geheel eigen benadering van het Elvis repertoire en behoren tot één van de beste Rock 'n Roll acts van Nederland. René Shuman werd in 1986 landelijk bekend door Hennie Huisman's Soundmixshow met het Elvis nummer 'Are you lonesome tonight'. Sinds enkele jaren vormt hij samen met producer en zangeres Angel-Eye een muzikaal duo, met hits als 'Don't be cruel' en 'Magic Ride'. Samen traden ze al eens op met de toenmalige bandleden van Elvis Presley, waaronder Scotty Moore, The Jordanaires en de TCB band.
Elvis & More…: 16 augustus, Cauberg, Valkenburg aan de Geul, Aanvang: 19:00 uur, Entreeprijs: € 22,50

Meer info: www.elvisandmore.com