René Shuman & Angel-Eye herdenken Elvis Presley op 35e sterfdag

16-08-2012 @ 21:40

Donderdag 16 augustus herdenken mondiaal miljoenen fans de sterfdag van hun onsterfelijke idool Elvis Presley. Traditiegetrouw brengen René Shuman & Angel-Eye op hun eigen wijze een hommage aan Elvis Presley.

Dit jaar organiseren René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock'nRoll een Elvis-week. De aftrap vond afgelopen weekend plaats tijdens 2 uitverkochte concerten op de Floriade in Venlo. Op Elvis' 35e sterfdag 16 augustus, staat ook Radio 5 in het teken van Elvis en 's avonds geven Shuman & Angel-Eye een Elvis-concert in een uitverkochte Leidse Schouwburg, de oudste schouwburg van Nederland.

Met hun concept "Elvis & More..." weet dit muzikale duo jaarlijks tienduizenden mensen te bereiken. Shuman heeft samen met Angel-Eye veel succes met hun unieke vertolking van de muziek van Elvis Presley. Dit doen ze samen met hun 14-koppige showband inclusief violen.

Rene Shuman: “Elvis heeft voor mij heel veel betekend in mijn leven. Zijn muziek was mijn houvast en inspiratie in moeilijke tijden. Angel en ik willen deze inspiratie met iedereen delen. Dit jaar doen we dat met onze Elvis Memorial tour in de theaters in het land. Van Leeuwarden tot Rijswijk en van Maastricht tot Zaandam. De show heet niet voor niets 'Elvis and more', want natuurlijk schrijven en spelen we ook nieuwe songs en leven we in het nu. De muziek van Elvis zal altijd een bezondere plek in mijn hart hebben. Zoals mijn moeder me leerde lopen zo heeft Elvis mij leren zingen. Ook in Duitsland timmeren we hard aan de weg. We doen dit onder de naam 'The Dream'. Zo hebben we wekelijks TV uitzendingen gehad via de Duitse wereldomroep i.s.m. TV Berlijn en staan er een aantal optredens voor de boeg.

www.always-online.tv