THE HAGUE JAZZ op 18 en 19 mei 2007

08-05-2007 @ 16:29

Den Haag, 18 & 19 mei 2007. Stelt u zich voor: een feestelijk World Forum Convention Center, aantrekkelijk en sfeervol aangekleed, biedt onderdak aan de 2e editie van THE HAGUE JAZZ, dat op 26 & 27 mei 2006 haar premiere beleefde. Konden de organisatoren toen al terugzien op een opmerkelijk en geslaagd festijn, de verwachtingen voor 2007 zijn nog hoger gespannen.

Alle zalen van het WFCC worden nu in gebruik genomen, terwijl de luifel bij de hoofdingang van het gebouw gezichtsbepalend zal worden omgetoverd tot onderdeel van het festival. Bovendien plaatst de organisatie op het braakliggende terrein naast het gebouw een tentaccommodatie voor 3000 bezoekers.
Op in totaal 10 podia zal een keur aan nationale en internationale artiesten en bands voorbijtrekken.
Dit sterke punt van THE HAGUE JAZZ (een breed scala van uitmuntende musici) in combinatie met de unieke sfeer, die de organisatie heeft weten te bereiken door uitgekiende belichting, aantrekkelijke aankleding, de ruimte in het gebouw die de gasten kan worden geboden, met royale zit- en loungemogelijkheden, waar de bezoeker even de benen kan strekken en gebruik kan maken van de uitstekende catering (compleet met bediening), en niet te vergeten de unieke JAZZBAZAAR met een breed aanbod van festival gerelateerde zaken, garandeert de bezoekers van THE HAGUE JAZZ een unieke avond (of 2 natuurlijk), die je eigenlijk niet mag missen.
bron: www.thehaguejazz.nl