BELLE PEREZ: NIEUW ALBUM EN GOUDEN AWARD

13-08-2007 @ 23:03

Zaterdag 11 augustus jl. was de Belgische zangeres en presentatrice Belle Perez met haar band te gast in het Radio-2 programma, TROS-Muziekcafé. Belle Perez gaf met haar band een optreden van bijna een uur n.a.v. de release van het “Greatest Latin Hits” album en ontving na het live-concert uit handen van presentator Daniel Dekker een Gouden Award vanwege de verkoop van meer dan 35.000 exemplaren van haar vorige album, “Gotitas De Amor”.
Belle Perezik ben bijzonder blij om een 3e Gouden Award te krijgen voor zoveel verkochte albums, dit is wederom een hoogtepunt in m’n carrière, ik wil iedereen hiervoor danken”.
Tijdens het Radio 2 concert kwamen naast de nieuwe hitsingle Djolei Djolei ook hits als Que Viva La Vida, El Mundo Bailando en Enamorada voorbij. Het nieuwe “Greatest Latin Hits” album bevat naast haar grootste hits ook de veelgevraagde karaoke versies van deze nummers. Bovendien zal de CD in een DVD bevatten met de videoclips en de exclusieve karaoke videoclips.
Ook dit jaar is het weer een zeer drukke zomer voor de Spaans-Belgische; een uitgebreide zomertour, presentatie op TV van de TROS Muziekfeesten op het Strand en op het Plein, de Holland Casino Latin Days tour en tevens deze week de aftrap van de D.E. Burendag waar Belle Perez het gezicht van is! Deze campagne is de komende weken uitgebreid te zien op Radio & TV.
Vanaf woensdag 15 augustus start Douwe Egberts een grootscheepse (tv)campagne met als thema 'Burendag'. Op 15 september wordt deze campagne afgesloten met een prive-concert van Belle & band in de buurt die zich dan een jaar lang de gezelligste buurt/straat van Nederland mag noemen.
Als men aan de aktie wil mee doen dan moet men surfen naar www.deburendag.nl  en zijn/haar gegevens op deze website in vullen. Daarna krijgt men een unieke aktiekode om mee te dingen naar de gezelligste buurt van Nederland (én prive-concert) + andere leuke prijzen.

TV-spots zijn er op publieke én commerciele omroepen. Leader van deze spots is de Nederlandstalige uitvoering ('Kom Mee, Kom Mee') van de nieuwe cd single 'Djolei, Djolei' van Belle Perez. Op de site kan men een eigen tekst maken van deze versie (de NL-talige versie zal niet op cd-single verschijnen)

* internet www.deburendag.nl

Zoals inmmiddels bekend zal op 17 augustus a.s. het nieuwe album 'Greatest Latin Hits' van Belle Perez verschijnen. Dit is een cd+dvd met daarop alle hits van Belle alsmede de hierboven genoemde nieuwe single, karaoke versies van die hits en clips.