NIEUWE BRACE: "DILEMMA"

29-10-2007 @ 21:15

Eindelijk komt het nieuwe album van Brace, getiteld "DILEMMA" op korte termijn uit: 26 oktober a.s. Als voorloper van het album is zijn nieuwe hitsingle, ook getiteld "DILEMMA" uitgebracht.
"Dilemma" is één van de 3 nummers die geschreven en geproduceerd is door hitproducer Giorgio Tuinfort, die ook garant stond voor de Brace-hit "Hartendief", maar ook voor zijn songs en productie voor internationale artiesten zoals Akon en Gwen Stefani.
Uiteraard heeft Brace weer een zeer opvallende videoclip gemaakt ter ondersteuning van "Dilemma", die op korte termijn op TMF en andere zenders te zien zal zijn.
Tevens zal Brace zijn opwachting maken in RTL MusicWorld, Kids Top 20 en andere muziekprogramma's. Ook Juize FM, 538 en andere radiostations hebben hun enthousiasme reeds geuit voor deze single.
Eén van de nummers op het nieuwe album van Brace is: "De wereld is niet van ons". Deze track zal de muzikale bijdrage worden voor de nieuwe Wereld Natuur Fonds tv-campagne, die vanaf 1 oktober tot begin 2008 gaat lopen (vergelijkbaar met eerdere tv-campagnes van het WNF met muziek van Cat Stevens: "Morning has broken" en Andrew Gold: "Thank you for being my friend").

BRACE - DILEMMA

Bestelnummer CDS: CMM 2007089
(cmm/heartselling)