NIEUW ALBUM ZUCO 103 Exclusief te beluisteren op Myspace

16-04-2008 @ 21:48

De grondleggers van de Brazilectro, het fenomeen Zuco 103 heeft het hem weer geflikt. Hun nieuwste album After The Carnaval doet harten opspringen en oren opensperren. De magische formule tussen de in Rio geboren zangeres/tekstschrijfster Lilian Vieira, Duitse toetsenexperimentalist Stefan Schmid en drummer/producer Stefan Kruger (Amsterdam) dateert uit 1998. Sinds die tijd bevindt het a-typische trio zich op een rollercoaster. 10 jaar Zuco 103. Alles gezien: van North Sea Jazz, Bumbershoot in Seatle tot RockWerchter. Overal gespeeld: van Moskou tot Tokyo. Wat een carnaval!
After the Carnaval is een opvallend, uitgebalanceerd album. Het begint met de vrolijke energieke single Nunca Mais. Het grooved met Beija A Mim (kiss me), rockt in Pororoca, is licht melancholisch in The Same Way, verklaart de liefde in Cria, is confronterend als She, brengt in balans met Fulero, is gevoelig in Madrugada en werelds bij Ginga De Criança, wordt obscuur in Begrimed (met Steye), brengt onvervalste Brazilfunk in Back Home en nostalgie bij Espero  en laat je tenslotte geroerd achter met de prachtige ballad Volta.
Vanaf 25 april ligt After the Carnaval in de winkel, maar vanaf 18 april kun je het hele album exclusief op de MySpace-pagina van Zuco 103 beluisteren!
 
Check: www.myspace.com/zuco103

Zuco 103 LIVE:
19 april: Underground, Lelystad
25 april: Atak, Enschede
26 april: Xinix, Nieuwendijk
27 april: De Kelder, Amersfoort
29 april: Koninginnenach (Spuiplein podium), Den Haag
16 mei:  P60, Amstelveen
18 mei:  Festival Parkfeest, Oosterhout