NIEUWE TIËSTO SINGLE EXCLUSIEF EERST VOOR NEDERLAND

22-07-2009 @ 14:09

De nieuwe single van Tiësto & Sneaky Sound System heet I Will Be Here en is vanaf 21 juli 2009 exclusief in Nederland digitaal verkrijgbaar. In de rest van de wereld zal de single pas vanaf 28 juli te koop zijn. I Will Be Here is afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer gedraaid op Radio 538 en werd direct verkozen tot alarmschijf.

Tiësto: “Nadat ik Miss Connie’s stem hoorde wilde ik direct aan het werk met Sneaky Sound System. I Will Be Here is opzwepend en aanjagend. Ik houd ervan als een nummer inspirerend werkt en je aan het denken zet. Aan de andere kant is het een waanzinnige dance track die elke avond weer de show op z’n kop zet – en dat is het allerbelangrijkste voor mij.

Sneaky Sound System over de single: “Het klinkt misschien raar, maar het enige dat we in ons hoofd hadden bij het schrijven van dit nummer is hoe het zou klinken met knallend vuurwerk op de achtergrond. Ik bedoel Tiësto is ‘GROOT’ net als zijn muziek. En met vuurwerk... dan is het ‘ECHT GROOT’. De eerste versie die we opnamen en terugkregen van Tiësto was waanzinnig! Het is een totaal ander nummer dan elke andere Sneaky track en wij denken dat het een geweldige single is.

Tiësto en Sneaky Sound System spelen beiden op het Victoria Park concert op 31 juli in Londen waar Tiësto een headline show verzorgt. Opnieuw een mijlpaal voor Tiësto, die in 2004 optrad tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen in Athene en het Caochella festival in Californië mocht afsluiten na de Red Hot Chili Peppers.
(warner music)