Nieuw NL Talent: CHRISTIAAN HOF

28-08-2009 @ 17:01

Christiaan Hof startte zijn carrière in de muziekbiz achter de knoppen. Samen met Alain Clarke vormde hij een schijvers- en producersduo dat opereerde onder de naam 'The Result' en werkte hij onder meer voor artiesten als Boris en Jim. Het talent van de 28-jarige bleek verder te gaan dan de studio alleen; ook op het podium is hij als een vis in het water. Als backing vocalist in de band van zijn boezemvriend Alain Clarke heeft hij inmiddels alle podia van Nederland gezien.
Ondanks de successen ontbrak er iets; een ongeremde drang om zijn eigen verhaal te vertellen. Nederlandstalige liedjes die je bij de strot grijpen en een stem die je dwingt te luisteren naar zaken die er echt toe doen. Hierop besloot hij zijn werkzaamheden bij Alain Clarke stop te zetten en zijn eigen album op te nemen samen met een aantal muzikanten van David Gray z'n band in de Olympic Studios, UK.

Smaakvol, muzikaal, teksten die ertoe doen, straight from and straight to the heart gedragen door een warme zielvolle stem.... als je naar Chrisitaan luistert geloof je elk woord, elke toon... het klopt gewoon... omdat het recht uit het hart komt.

Christiaan Hof was onlangs te gast bij 3FM en Radio 538, bekijk het hier:
Radio 538

3FM

Het debuutalbum van Christiaan Hof, Ze Vangt Me komt uit op 9 oktober. Het album wordt voorafgegaan door de eerste single Alleen Is Maar Alleen, deze is vanaf 18 september te verkrijgen.
(emi music)

http://www.atproductions.com/index.php?page_id=806

http://www.christiaanhof.nl/