Ode aan betere en duurzame wereld door duo Shuman & Angel-Eye

27-10-2010 @ 19:46

Travel In Time is de nieuwe single van het duo René Shuman en Angel-Eye, oftewel The Dream. De single is het openingsnummer van het binnenkort te verschijnen gelijknamige album.
Het new country-achtige Travel In Time is een duet tussen Shuman & Angel-Eye. Het sprankelende feelgoodnummer heeft echter een serieuze achtergrond, want in de tekst laten zij zich uit over een betere wereld en duurzaamheid. Het nummer is geïnspireerd op de vergeten Servische/ Amerikaanse wetenschapper Nikola Tesla, uitvinder van onder andere de radio, wisselstroom en de elektromotor. De bijbehorende videoclip is opgenomen in Hollywood, alwaar René & Angel in een volledig elektrische auto op Sunset Boulevard rijden.

In 2011 zullen Shuman & Angel-Eye op tournee gaan langs de Nederlandse theaters waarbij het onderwerp duurzaamheid een prominente plaats heeft. Op 3 december a.s. vindt de première plaats van dit back-to-the-future-achtige live-spektakel "Travel In Time".
In totaal staan er twaalf tracks op het nieuwe album, waaronder een cover van de Elvis Presley-hit Don’t Be Cruel. Zoals de albumtitel al aangeeft, is Travel In Time beïnvloed door muziek uit diverse periodes; van rock-'n'-roll tot hedendaagse muziek.

Videoclip (opgenomen in Hollywood, LA)

http://www.always-online.tv/dream/