The Dream: een nieuw begin op Hawaii

03-02-2010 @ 16:29

René Shuman & Angel-Eye bezegelen deze maand op Hawaii niet alleen hun geluk, maar maken ook een nieuwe start als het duo "The Dream".

Het duo René Shuman & Angel-Eye gaat voortaan door het leven als The Dream. Met deze nieuwe naam zullen ze de rock'n roll-muziek zeker niet aan de kant zetten. Een duidelijkere combinatie tussen de oudere stijl en hun eigen nieuwe muziek is de reden voor deze naamsverandering.

In de voorbije jaren heeft het duo 3 succesvolle LIVE DVD's opgenomen die op 18 regionale zenders in Nederland te zien waren. Een muziekalbum werd nog niet eerder uitgebracht en daar gaat nu verandering in komen.
Al jaren werken ze aan eigen composities en het duo vindt de tijd rijp om die liedjes op de markt te brengen. "We leven onze eigen droom na. Proberen die ook te verwezenlijken. Met een positief gevoel het beste ervan maken. Angela en ik zijn op een punt in het leven gekomen dat heel veel dingen op de juiste manier samen vallen."

"Travel in time" is een van de nieuwe songs en ook de naam van de theatershow die op 24 april aanstaande in theater de Oranjerie in Roermond in première gaat.
"Travel in time" is de rode draad in ons bestaan. De reis door de tijd. Koester het verleden en omarm de toekomst."

3 februari vroeg landde het vliegtuig met René & Angel-Eye op Kauai. Dit Hawaiiaanse eiland in de Stille Oceaan, zal op 14 februari a.s. de plek zijn waar René Shuman & Angel-Eye elkaar het ja-woord geven. Komende dagen zullen zij vooral gaan genieten van het subtropische klimaat en de mooie witte stranden. De exacte trouwlocatie is nog niet bekend. Het is de bedoeling om op het eiland ook een muziekspecial op te nemen en wellicht enkele nieuwe nummers.

Uiteraard is The Dream volledig te volgen via Twitter, Hyves en Facebook. Tevens zal Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad op www.limburger.nl een dagboek bijhouden met foto's en video's van de reis. Eind februari reist het duo na een 4-daagse tussenstop in Los Angeles weer terug naar Nederland.

Bezoek ook de nieuwe website: www.the-dream.tv