Meer nieuws over Eurosonic Noorderslag

12-11-2010 @ 20:49

Go Back To The Zoo op Noorderslag
Onlangs maakte Go Back To The Zoo zelf in De Wereld Draait Door bekend dat zij op 15 januari op Noorderslag staan! Het succes van deze jongens was dankzij hits als 'Beam Me Up' (tevens gebruikt voor een wereldwijde campagne van Nike) en 'Electric' (3FM Megahit) al niet te stoppen en de gekte rondom het viertal nam na de release van het ijzersterke debuutalbum 'Benny Blisto' helemaal extreme vormen aan. Ze veroverden Lowlands al op hun sloffen en in elke zaal waar de band speelt hangt het bordje uitverkocht op de deur! 

Popview Lex van Rossen Award
Genomineerden Lex van Rossen Award bekend
Jaarlijks wordt op Eurosonic Noorderslag de Lex van Rossen Award uitgereikt, een stimuleringsprijs voor jonge, Europese muziekfotografen. De nominaties voor de editie 2011 zijn inmiddels bekend. Deze 8 fotografen mogen zich gelukkig prijzen: Tim C. Rochels (DE), Francisco Reina (ES), Marjolein Hoornaert (BE), Ben Meadows (GB), Agata Pietron (PO), Antonio Campanella (IT), Dirk Wolf (NL) en Rob Walbers (BE). Hun werk is vanaf 13 januari te zien in de Popview 2011 tentoonstelling in de Noorderlicht galerie in Groningen.

Festival Awards Europe: Stem op Eurosonic Noorderslag!
Eurosonic Noorderslag is genomineerd voor de European Festival Awards, in twee categorieën: Best Indoor Festival en Best Small Festival. 
Op woensdag 12 januari 2011 worden in de Groningse Stadsschouwburg de European Festival Awards uitgereikt. Dit wordt georganiseerd door Yourope en Virtual Festivals Europe i.s.m Eurosonic Noorderslag.

Register now
Conferentie registratie
Om aan de conferentie deel te nemen dient u zich te registreren. Met een registratie voor Eurosonic Noorderslag heeft u toegang tot het driedaagse conferentie- en festivalprogramma, de online deelnemersdatabase en krijgt u tevens de conferentiegids en- tas.

Tarieven en deadlines Eurosonic Noorderslag 2011
Late € 275 voor 17 december (16 december 00:00 CET)
Walk-up € 295 vanaf 17 december

Om te kunnen registreren heeft u een account voor de Buma Cultuur webshop nodig. Hiermee kunt u tickets kopen. Als u nog geen account heeft schrijf dan hier in. Als u al een account heeft maar het wachtwoord bent vergeten, kunt u die hier opvragen.

www.eurosonic-noorderslag.nl