PAUW tekent bij muziekmaatschappij Caroline Benelux

19-08-2015 @ 18:41

De psychedelische rocksensatie PAUW brengt op 23 oktober het album ‘Macrocosm Microcosm’ uit via Caroline Benelux. Het management en boekingen worden door Goomah Music verzorgd.

De nieuwe samenwerking met Caroline Benelux start met het uitbrengen van ‘Macrocosm Microcosm’. Het nieuwe album is de opvolger van de lovend ontvangen debuut-EP waarmee PAUW zich op de radar zette bij onder andere radio 3FM en De Wereld Draait Door.

Nederland heeft in korte tijd kennis kunnen maken met PAUW, nadat ze in 2014 de meest gevraagde act uit de geschiedenis van het rondreizende festival ‘Popronde’ werden.
Daarna volgen optredens dwars door het Nederlandse festivallandschap op o.a. Noorderslag, Where The Wild Things Are, Paaspop, Dauwpop, Bospop en London Calling. Ook wordt de eerste uitverkochte clubtour een feit en speelt PAUW dit jaar op het Lowlands Festival waar de band haar publiek in een onvergetelijke trip mee zal nemen.

Op 23 oktober verschijnt ‘Macrocosm Microcosm’ op CD, LP en digitaal. Na de release zal PAUW ter support van het album met een uitgebreide clubtour door Nederland reizen:

Okt 24 Let's Get Lost - Zwolle
Okt 30 Vera - Groningen
Nov 06 Grenswerk - Venlo
Nov 07 Metropool - Hengelo (albumrelease)
Nov 14 Tivoli De Helling - Utrecht
Nov 27 Muziekgieterij - Maastricht
Dec 03 Rotown - Rotterdam
Dec 04 Effenaar - Eindhoven
Dec 17 Doornroosje - Nijmegen
Dec 20 Paradiso - Amsterdam (w/Birth of Joy)

http://pauwband.com/

https://www.facebook.com/pauwband