Pierre Kartner schrijft exclusief lied voor Breda

29-05-2007 @ 12:14

Breda gaat op 30 juni van dit jaar de oude haven heropenen en brengt zo het water terug in de oude binnenstad. Op verzoek van de Burgemeester van Breda, Peter van der Velden, heeft Pierre Kartner speciaal voor die gelegenheid een prachtig lied geschreven.
Dinsdag 17 april 2007 presenteerde Pierre Kartner dit nieuwe lied voor het eerst, samen met het Bredaas mannenkoor en de Bredase jazzmuzikant Joep Peeters. Burgemeester Peter Van der Velden trad op als gastheer. Tevens leverde hij een bijzondere muzikale bijdrage. Hij blies namelijk een voortreffelijke partij mee op zijn trompet.
Beiaardier Jacques Maassen speelde het lied tijdens de perspresentatie voor het eerst op het carillon in de toren van de Grote Kerk. Heel Breda kon meegenieten.
Vanaf vrijdag 1 Juni is deze speciale single cd leverbaar! Speciaal omdat het niet zomaar een single is, maar meer een collectors item !!! De single is n.l. verpakt in een digipak en voorzien van een boekje met daarin diverse oud en nieuw fotomateriaal van de Bredase haven en een verhaal over de haven, geschreven door Nico Schapendonk. Alles mogelijk gemaakt door dagblad BN/De Stem.
Ook speciaal is de tekening, die is van de oude haven van Breda en is door Pierre Kartner zelf gemaakt.
Op de single staat naast het lied “Breda, jij bent de mijne en ik blijf de jouwe” nog de karaokeversie. Op deze versie kan iedereen zijn eigen tekst schrijven en meedingen naar een exclusieve opname, samen met Vader Abraham, van zijn of haar uitvoering. Hiervoor is een speciale deelnamekaart toegevoegd.
Zeker voor iedere geboren en getogen Bredanaar is deze unieke uitgave een collectors item om in huis te hebben.
Op zaterdag 30 juni zal er rond de haven een groots opgezet openingsfeest zijn. Uiteraard zal Pierre Kartner als "slotact" op 30 juni dit heerlijke lied live brengen!

(VNC / VINCENT PRODUKTIES VOF/ZUNDERT)

website: www.vncmusic.nl