Docusoap THE DREAM met Shuman & Angel-Eye

11-07-2007 @ 16:20

Vanaf eind juli zal de docusoap THE DREAM met Rene Shuman & Angel-Eye te zien zijn op TROS sterren.nl en 10 regionale zenders. Ook zal hier uitgebreid de voorbereiding van “Mr. & Mrs. Rock ’n Roll” op hun Elvis Memorial concert op 16 augustus a.s. in Valkenburg a/d Geul te zien zijn.
The Dream” is vanaf eind juli te zien via het digitale televisiekanaal van de TROS (sterren.nl) en op tien regionale omroepen waaronder L1, Regio 22, RTV 10, RTV 13 en anderen.
In “The Dream” zien we Shuman & Angel-Eye in privé-situaties, tijdens recente concerten en natuurlijk bij de intensieve voorbereiding van het Elvis Memorial concert op 16 augustus, als het precies 30 jaar geleden is dat Elvis Presley op 42-jarige leeftijd overleed. Shuman & Angel-Eye geven samen met hun showband op deze dag in het Kuurpark in Valkenburg aan de Geul een Rock ’n Roll-concert waar ze ook de gastartiesten Peter Koelewijn en de Amerikaanse Wanda Jackson ontvangen. De presentatie is in handen van Daniël Dekker (TROS Radio).
In totaal bevat “The Dream” 8 afleveringen van ca. 20 minuten. In de aanloop naar het concert Elvis & More… wordt wekelijks de eerste helft van de afleveringen uitgezonden, na 16 augustus het tweede gedeelte. Het rock ‘n roll duo is trots op hun persoonlijke docusoap. "We laten hierin zien waar we de hele dag mee bezig zijn; televisieopnamen, concerten en natuurlijk veel contact met onze fans. Ons leven is echter meer dan alleen muziek maken. Daarom komen ook beelden van ons privéleven voorbij."
Shuman en Angel-Eye verwachten dat ruim 5.000 mensen het concert Elvis & More… op de top van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul, in de tuin van het Holland Casino, zullen bijwonen. Tijdens deze swingende show wordt ook de nieuwe verzamel 2CD ‘Elvis - The Dutch Collection’ ten doop gehouden (SONY BMG Music Entertainment). Het eerste exemplaar zal door Shuman & Angel-Eye worden uitgereikt aan het voormalige liefje van Elvis Presley, Wanda Jackson, bekend van de wereldhit “Let's have a party”.  

Meer info: www.the-dream.tv / www.elvisandmore.com / www.always-online.tv