Excelsior Recordings brengt App voor iPhone uit

17-01-2010 @ 13:58

Als eerste muzieklabel heeft Excelsior Recordings een zogenaamde iPhone App uitgebracht. Via deze applicatie kunnen iPhone- en iPod Touch gebruikers stukken van Excelsior Recordings artiesten beluisteren en direct gelinkt worden naar video's, speciale aanbiedingen en de Twitter-berichten van Excelsior-artiesten en -medewerkers.

Volgens Chef Buitendienst van Excelsior Ferry Roseboom is de App, een product van New Music Labs in Groningen, een mooi middel om de klant op de hoogte te houden van de activiteiten van het label. "De App was al een tijdje uit en 'under construction' maar nu is-ie helemaal goed. Actueel en hartstikke effectief. Ik open 'm elke dag een paar keer."

Samen met de App lanceerde Excelsior deze week op de site ook een speciale Luisterpost. Daar kan geluisterd worden naar alle recente Excelsior Recordings. Roseboom: 'Ook weer een goeie manier om de potentiele klanten kennis te laten maken met onze muziek. Waarbij we ervan uitgaan dat als men het goed vindt, de muziek uiteindelijk toch gekocht worden, digitaal, op cd of vinyl. Wat uiteindelijk wil de echte liefhebber toch iets tastbaars hebben."

Met de nieuwe online-activiteiten van Excelsior worden de uitkomsten van Jacob Bours (Internet Marketeer bij eFocus) bevestigt. Deze stelde onlangs vast dat de onafhankelijke muziekmaatschappij sinds 1996, zich vergeleken met andere labels, erg goed profileert op het internet.

De Excelsior Recordings iPhone App is hier te downloaden en net als onze luisterpost te vinden op www.excelsior-recordings.com .