Johan presenteert nieuw album tijdens Muzikantennacht

15-05-2006 @ 20:16

Ook optredens van Voicst, Solo, Ziggi, Jawat!, Wudstik, Ninthe en R.O.O.O.M.

Zaterdag 27 mei presenteert de Noord-Hollandse groep Johan het nieuwe album THX JHN tijdens de Sena Performers Muzikantennacht in de Melkweg in Amsterdam.

Johan heeft twee klassieke Nederpop-CDs op hun naam staan. De groep rond zanger/gitarist Jacco de Greeuw maakte eerder de CDs Johan en Pergola: beiden emotioneel zeer intense en hoogstpersoonlijk vormgegeven gitaarplaten met De Greeuws melancholieke zang en teksten in de hoofdrol. THX JHN wordt voorafgegaan door de single Oceans waarvan inmiddels een fraaie video is opgenomen. De band zal na het optreden in de Melkweg tijdens de maand juni door Nederland toeren.

En verder in de Melkweg
Het afgelopen jaar heeft een aantal bands in Nederland zich in de kijker gespeeld, maar niemand meer dan Voicst: het trio uit Amsterdam bracht in 2005 hun debuutalbum uit en tourde door Nederland, Europa en Amerika, terwijl hun muziek te horen was van 3FM tot onder commercials voor Heineken, Google en Electronic Arts. Solo is de band van singer/songschrijver J. Perkin en brengt CDs uit op het Excelsior-label: de laatste, Solopeople, kon rekenen op enthousiaste recensies en brengt de groep naar concertzalen in heel Nederland.
Urbanpodium
Tijdens Sena Performers Muzikantennacht staan in de Max-zaal van de Melkweg onder andere rapper Wudstik en reggae/dancehall zanger Ziggi op het podium. Jawat! maakte naam door in 2005 de Grote Prijs van Nederland te winnen en Ninthe nam deel aan het Kweekvijver-project van TMF. Ook treden tijdens Muzikantennacht R.O.O.O.M., MC Grizley en DJ Chainsaw op.
Sena Performers is de sectie uitvoerenden van Sena, de organisatie die in Nederland de naburige rechten regelt van uitvoerende artiesten, muzikanten en producenten. De Sena Performers Muzikantennacht is powered by Buma Cultuur, met dank aan FunX en The Box
De voorverkoop is al gestart Kaarten voor de Sena Performers Muzikantennacht zijn verkrijgbaar ( 12,- excl. reserveringskosten en lidmaatschap) Deuren open: 20.00 uur. Voorverkoop via Melkweg | AUB Ticketshop | Uitlijn (0900-0191 - 0,40pm) | Ticket Service (0900 - 3001250 - 0,45pm) | 150 grotere Postkantoren | GWK stations - kantoren | www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.
Muzikantendag
Voorafgaand aan de Sena Performers Muzikantennacht vindt in Melkweg, Cinecenter en Sugar Factory Muzikantendag plaats. Muzikantendag is een dag vol tips en informatie voor beginnende en semi-professionale muzikanten over het maken van muziek en een carrire in de muziek. Muzikantendag vindt plaats met medewerking van veel bekende Nederlandse muzikanten.

Check www.muzikantendag.nl voor de laatste updates over het programma.
Programma onder voorbehoud, vol = vol.