CIRQUE DU SOLEIL keert terug naar Nederland met spectaculaire show KOOZA

24-10-2013 @ 15:04

Het circusgezelschap Cirque du Soleil staat vanaf 13 maart 2014 met de show KOOZA in Amsterdam. Voor slechts een korte periode staat de Grand Chapiteau van Cirque du Soleil op P2 naast de Amsterdam ArenA.

KOOZA trekt al meer dan zes jaar de wereld over, nu komt het gezelschap met deze show voor het eerst naar Nederland. KOOZA vertelt het verhaal van De Onschuldige die door De Trickster mee wordt genomen in een geweldig avontuur. De show keert met haar pure concept weer terug naar de roots van het circus, met als resultaat een voorstelling die door de afwisseling van adembenemende acrobatische toeren met hilarische clownsacts perfect in balans is.

In KOOZA worden adembenemende acts van het allerhoogste niveau afgewisseld met hilarische clownsacts. Het zijn deze humoristische intermezzo’s die het publiek weer gelegenheid geven tot ademhalen, want in KOOZA volgt de ene spectaculaire act na de andere. Het absolute hoogtepunt van de show is de act met het Wheel of Death, die je gezien moet hebben om het te kunnen geloven.

Door de bijzonder grappige personages is KOOZA ook een prachtige show om met het hele gezin te bekijken, de ononderbroken reeks verrassingen en verhaalwendingen zorgen voor een ademloos, 2-uur durend schouwspel.

KOOZA speelt van 13 maart 2014 t/m 13 april 2014 op P2 naast de Amsterdam ArenA

Amazing! I have seen several Cirque shows and KOOZA was simply astounding! The wheel of death – WOW! I forgot to breathe at some points during that act, I was so scared. I’d thoroughly recommend KOOZA to anyone, Cirque fan or not.

Very exciting, it’s fabulous how the Cirque Group can perform such an amazing acrobatics and keep all entertained within such a confined area to perform. Looking around the audience, all groups appeared to be represented, everyone appeared to be as mesmerized as I was in the performance. Laughter is the best medicine!

Tickets voor KOOZA zijn te bestellen vanaf € 25,50 (kinderen) en € 35,50 (volwassenen) via www.ticketmaster.nl/kooza of www.cirquedusoleil.com/kooza